Δρυμιά, Σταυρούπολη Ξάνθης
25420-31162
drymiacamp@gmail.com

Στελέχη

Αρχηγείο Αγοριών

Αρχηγός

Χάρης
Θεοχάρους

Ασκεί τα καθήκοντα του Αρχηγού της κατασκήνωσής μας από το 2012, ενώ προηγουμένως έχει διατελέσει Υπαρχηγός, Ομαδάρχης αλλά και κατασκηνωτής το μακρινό 1996 και 1997 όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της Υψηλόχαρης του Νέστου. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Ξάνθης.

Υπαρχηγός Α'

Παναγιώτης
Κασκαμανίδης

Υπαρχηγός της κατασκήνωσης από το 2014. Διετέλεσε ομαδάρχης το 2013 και έχει περάσει σχεδόν όλα τα παιδικά και εφηβικά του καλοκαίρια ως κατασκηνωτής. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και συμμετέχει ενεργά σε χριστιανικές δράσεις. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών καθώς και κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής, διακονώντας επί έτη στα Ιερά Αναλόγια της Εκκλησίας.

Υπαρχηγός Β΄

Βασίλειος
Αραμπατζάκης

Ανέλαβε τα τρέχοντα καθήκοντά του από το 2022. Συμμετέχει ανελλιπώς στην Υψηλόχαρη του Νέστου από το 2005. Συγκεκριμένα, υπήρξε Ομαδάρχης από το 2012 έως το 2021, στέλεχος του Επιτελείου το 2011 και κατασκηνωτής από το 2005 μέχρι και το 2010. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.

Υπαρχηγός Γ'

Λάζαρος
Μήτσου

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο Αρχηγείο μας, όμως με σημαντικότατη κατασκηνωτική εμπειρία, καθώς από το 2006 και για 9 συνεχόμενα έτη πέρασε από όλες τις βαθμίδες των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, από όπου και κατάγεται. Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ξάνθη. Έχει σπουδάσει λογιστική και οικονομικά και είναι κάτοχος παιδαγωγικής επάρκειας. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε Ιδιωτικά και Δημόσια ΙΕΚ, καθώς και ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

Αρχηγείο Κοριτσιών

Αρχηγός

Ευαγγελία
Ριτζαλέου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα, από όπου και κατάγεται. Το επάγγελμα της εκπαιδευτικού την έφερε στην Ξάνθη. Εκεί γνώρισε την κατασκήνωση μας, στην οποία αφιερώθηκε από το 2001 και μέχρι σήμερα, με απόλυτη αγάπη και προθυμία ως αρχηγός της. Η αγάπη της επίσης για το χορό, τη μουσική αλλά και τα παιδιά, την κάνει κάθε χρόνο να μετράει αντίστροφα για τον ερχομό της νέας κατασκηνωτικής περιόδου.

Υπαρχηγός

Τέρψη
Δημητρίου

Υπαρχηγός

Μαρία
Φώτη

Υπαρχηγός

Δώρα
Βαϊντερλή

Η Βαϊντερλή Θεοδώρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο ΔΠΘ και ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πέρασε μεγάλο μέρος από τα παιδικά της καλοκαίρια και συγκεκριμένα από το 2000 στην αγκαλιά της Δρυμιάς. Το 2011 έγινε ομαδάρχισσα, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και υπαρχηγός. Τέλος, λατρεύει τα παιδιά και κάθε χρόνο προσπαθεί να τα ψυχαγωγήσει και να τα πλαισιώσει με τον πιο φιλικό τρόπο, με βασικό στόχο να μάθουν τα παιδιά να αγαπούν χωρίς όρια και διακρίσεις!!!

Accessibility Toolbar