Δρυμιά, Σταυρούπολη Ξάνθης
25420-31162
drymiacamp@gmail.com

Παιχνίδια

Κατασκηνωτικά παιχνίδια

Ομαδικότητα και ευγενής άμιλλα. Οι 6 ομάδες μας συναγωνίζονται σε διασκεδαστικά παιχνίδια που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα ερεθίσματα για την ηλικία τους.

Το Παιχνίδι του Δάσους

Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών! Οι κατασκηνωτές μας χωρίζονται σε δύο ομάδες με στόχο κάθε μία να πάρει τη σημαία της αντίπαλης ομάδας και να την αποθέσει ασφαλώς στο Αρχηγείο. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα ευρύτερο τμήμα των εγκαταστάσεων μας, με ποικιλία εδαφών, προσδίδοντας του μια ιδιαίτερη άγρια ομορφιά.

Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Οι κατασκηνωτές μας αξιοποιούν τη λογική και τη φαντασία τους! Πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν γρίφους για να εντοπίσουν το επόμενο στοιχείο, ώστε να οδηγηθούν στο σεντούκι του μεγάλου θησαυρού!

Το Παιχνίδι των 12 Σταθμών

Γνώσεις και φυσική κατάσταση! Ένα ακόμη κλασικό και πολυαγαπημένο παιχνίδι μας. Οι 12 σταθμοί είναι ακροβολισμένοι στα μακρινότερα, και όχι μόνο, μέρη της κατασκήνωσης. Κάθε ομάδα έχει τη δική της σειρά σταθμών, συλλέγοντας πόντους από καθέναν από αυτούς. Σημαίες, ποίηση, ερωτήσεις, τσουβαλοδρομίες, αυγομαραθώνιοι, μυρωδικά, πέναλτι και μπάσκετ είναι μερικοί από τους σταθμούς.

Το παιχνίδι του Λούνα Πάρκ

Ένα παιχνίδι που οργανώνεται εντός της τραπεζαρίας μας. Κάθε κατασκηνωτής περνά από διάφορες προκλήσεις για να συλλέξει χαρτάκια διαφόρων χρωμάτων που δίνουν πόντους για την ομάδα τους! Νεροπίστολα, κορίνες, μίνι γκολφ, μανταλάκια, σxoινάκια είναι μερικές μόνο από τις προκλήσεις.

Αθλήματα
Ομαδικά & Ατομικά

Οι Κατασκηνωτές μας αγωνίζονται είτε με τις ομάδες τους, είτε κατά μόνας στα κατασκηνωτικά μας πρωταθλήματα.

Ποδόσφαιρο

Οι ομάδες μας χωρίζονται σε 2 ομίλους και αγωνίζονται στο γήπεδο 5x5 της κατασκήνωσης. Οι καλύτερες περνούν στον τελικό όπου και διεκδικούν το μεγάλο τρόπαιο!

Καλαθοσφαίριση

Ομοίως με το ποδόσφαιρο, στο γήπεδο μπάσκετ των εγκαταστάσεων μας, οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ)

Οι κατασκηνωτές αγωνίζονται ατομικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κιόσκι μας, μπροστά στις ομάδες τους!

Σκάκι

Με προσήλωση και συγκέντρωση, τα παιδιά μας εξασκούν το μυαλό τους για την επόμενη καθοριστική κίνηση που θα κάνει Ματ στον αντίπαλο.

Accessibility Toolbar